ÁSZF

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

A Vidék Szíve webáruház böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a Vidék Szíve használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért!
Egyet nem értés esetén a rendszert nem használhatja!

Üzemeltetői adatokCégnév: Kuris Péter e.v.
Székhely: 3170 Szécsény, Haynald Lajos út 29.
Telephely: 3170 Szécsény, Bercsényi utca 1/B
Adószám: 65617975-2-32
Vállalkozói engedély száma: 16716796
Szerződés nyelve: magyar
Elérhetőség: info@videkszive.hu
Telefon: +36 70 453 5711

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köreA megjelenített termékek online a Vidék Szíve webáruház szoftveren keresztül megvásárolhatók. A házhoz-szállítás költségét nem tartalmazzák. Áraink bruttó árak, az áfát tartalmazzák.

Szállítási díjak

(Belföldre)

Előre utalás esetén: 1190 Ft
Utánvéttel: 1690 Ft
20 000 Ft felett a kiszállítás ingyenes.
Megrendelését a rendelést követő 2-5 munkanapon belül kiszállítjuk!

A csomagokat a futár 8 és 17 óra között szállítja ki a megadott szállítási címre. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Fizetési lehetőségek

Előre utalás esetén a termékek és a szállítás díját a Szécsény és Környéke Takarékszövetkezet 75700403-10006461 számú számlára kérjük átutalni, kedvezményezett neve Kuris Péter. Beérkezést követően küldjük a megrendelt termékeket.

RegisztrációA weboldalon történő vásárláshoz külön regisztrációra nincs szükség.

A megrendelés folyamataA megrendelés folyamán az űrlap kitöltésékor meg kell adni a vásárolni kívánt termék nevét és mennyiségét, a megrendelő adatait (Megrendelő neve, e-mail és postacíme, számlázási neve és címe). Ennek a lapnak az elküldésével megrendelése élővé válik. Munkatársunk legkésőbb következő munkanapon e-mailben visszaigazolja a megrendelt áru mennyiségét a fizetendő összeget és a csomag várható érkezését. Amennyiben megrendelése elküldésétől számított 48 órán belül nem kap visszaigazolást az Ön által megadott valós e-mail címre megrendelése elfogadásáról vagy elutasításáról, mentesül az ajánlati kötelezettség alól. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelést indokolt esetben visszautasítsa, vagy bármikor, átmenetileg vagy véglegesen visszavonja, így különösen
 • valótlan vagy hiányos adatok megadása;
 • a jelen ÁSZF rendelkezéseinek megsértése, vagy a Szolgáltató, a jogtulajdonosok és/vagy más felhasználók személyes adataival, a Szolgáltatás rendszerével vagy a Termékekkel történő bármilyen visszaélés esetén.


 • Elállás joga  A megrendelt termék kézhez vételétől számított tizennégy (14) munkanapon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a tulajdonos köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. Visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is.

  Elállási jog gyakorlásának menete  Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. Elállási jogát a termék kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül teheti meg.
  Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelembe a 14 munkanap beszámításakor. A levelet lehetőleg ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.
  A megrendelt terméket juttassa vissza cégünk címére. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli!
  A termék visszaküldést követő harminc napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk.
  Elállási szándékát csak bontatlan termék esetén áll módunkban elfogadni.
  Elállási nyilatkozat minta

  Zárórendelkezések  A jelen ÁSZF hatálya, záró rendelkezések

  A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014 (II.26.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, illetve a fogyasztóvédelmi 1997. évi CLV. törvény rendelkezései az irányadók.
  Az ÁSZF hatálya a Szolgáltatóra, valamint a Vevőkre terjed ki. A Szolgáltató és a Vevő közötti jogviszony akkor jön létre, ha a Vevő rendszerbe való regisztrációja megtörténik, vagy a Vevő a megrendelés során jelen ÁSZF-jét elfogadja, és a Vevő részére a Szolgáltató által elektronikus úton továbbított visszaigazolás megtörténik.
  Az ÁSZF érvényes szövegének hatályba lépés napja az a nap, amely a honlapon feltüntetésre került. Az ÁSZF határozatlan időre szól. Az ÁSZF módosításának esetén a folyamatban lévő megrendelésekre a megrendelés dátuma szerint érvényes ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.

  Panaszkezelés  Amennyiben a Vevőnek akár a honlap üzemelésével, vagy az azon szolgáltatott információkkal kapcsolatban, vagy a vásárlással kapcsolatban észrevétele vagy panasza van, úgy azt Szolgáltatónak az alábbi e-mail címen jelezheti: info@videkszive.hu. Minden egyes panaszt érdemben kivizsgálunk, és annak eredményéről legkésőbb 30 napon belül a Vevőt tájékoztatjuk.
  Kiemelt akciók, ünnepi időszak idején megnövekedett érdeklődés miatt az írásos válaszadási idő 5 munkanap.
  Vevő a panasz kezelésével nem elégedett, úgy a felügyeleti szervekhez fordulhat.
  Felügyeleti szervek:

  Nógrád Megyei Békéltető Testület
  3100 Salgótarján, Alkotmány út 9/A. fsz. 4.
  tel: 32/520-860, fax: 32/520-862
  e-mail: nkik@nkik.hu
  honlap: www.bekeltetes-nograd.hu

  Adatkezelés  A webáruház használata során rendelkezésére bocsátott személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át. Ez alól kivételt jelentenek az alvállalkozónak szükségesen megadott adatok, melyek nélkül a rendelés teljesítése nem kivitelezhető, például a futárszolgálatnak átadott kiszállításhoz szükséges információk.
  A megrendelt termékről számla készül, melynek tárolása a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig tárolásra kerül.
  Adatainak törlését a rendszerből, módosítását bármikor írásban kérheti, de ettől független módon törölheti magát az esetlegesen hírlevélre feliratkozottak listájáról, anélkül hogy regisztrációja törlésre kerülne. A hírlevélről leiratkozni vagy levélben, e-mailben, vagy a hírlevelek alján található „Leiratkozás” link segítségével is megteheti.