Adatvédelem

Adatkezelési tájékoztató

A Vidék Szíve webáruház böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a Vidék Szíve használatára és szolgáltatásaira vonatkozó adatkezelési tájékoztatót, és annak minden pontjával egyetért!


Szolgáltatói adatokA szolgáltató neve: Kuris Péter e.v.
A szolgáltató székhelye: 3170 Szécsény, Haynald Lajos út 29.
A vállalkozás telephelye: 3170 Szécsény, Bercsényi utca 1/B
A szolgáltató elérhetősége: info@videkszive.hu
Nyilvántartási száma: 16716796
Adószáma: 65617975-2-32
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: NÉBIH
Telefonszáma: +36 70 453 5711
A tárhely-szolgáltató neve, címe, e-mail címe: EVOLUTIONET Kft. 7342 Mágocs, Széchenyi utca 75. info@domain-tarhely.net


Az Ön személyes adatait a Vidékszíve webáruház kizárólag a megrendelés teljesítése, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében közreműködőket, pl. futárszolgálat. A közreműködők a tőlünk kapott adatokat semmilyen formában nem jogosultak felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el. A webáruházba történő regisztráció során Ön az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

Cookie-k kezeléseA Vidékszíve webáruház weboldal látogatottságának méréséhez, statisztikák készítéséhez és hirdetései eredményességéhez Google Analytics programokat használja. A www.videkszive.hu oldalra látogatók (Felhasználók) engedélyezik a Vidékszíve webáruház részére a Google Analytics használatát.

A teljes Adatkezelési tájékoztató az alább linkről tölthető le: Adatkezelési tájékoztató